Få 15% rabat på disse attraktioner
 - når du bor hos os.
Du kan vælge imellem:
AQUA Akvarium & Dyrepark  -  www.visitaqua.dk
Silkeborg Rovfugleshow  -  www.silkeborg-rovfugleshop.dk
Labyrinthia  -  www.labyrinthis.dk
Museum Jorn  -  www.museumjorn.dk
Hjejlen  -  www.hjejlen.com
KunstCenteret Silkeborg Bad  -  www.silkeborgbad.dk
Energimuseet  -  www.energimuseet.dk
Jysk Automobilmuseum  - www.jyskautomobilmuseum.dk
Museum Silkeborg  -  www.museumsilkeborg.dk
Jysk Brandmuseum  -  www.jyskbrandmuseum.dk
Badeanstalten – www.badeanstalten.silkeborgkommune.dk
dayz  -  www.dayz.dk
 
Tag Silkeborg med på farten:
Download Visit Silkeborg app på App Store eller Google Play.

 
Er du til natur og rolige omgivelser – så er det her det sker.
På Terrassen Camping har vi den mest fantastiske udsigt ud over søen, hvor vi kan se bådene sejle nede på søen, og toget som bevæger sig ud over det flotte landskab med gule og grønne marker. Det er perfekt til gåture, løbeture, og cykelture, vi hjælper gerne med kort over ruter og stier. Det er total afstressende, da der er en utrolig ro over stedet, som gør at det også vil være perfekt til evt. yoga eller lign. Vi har mange der sidder på vores udsigtsbænke og falder helt i staver over den ualmindelige flotte udsigt. 

Man kan leje kanoer her hos os eller i Ry eller Silkeborg, eller du kan sejle med rutebådene herfra Laven og til Himmelbjerget og vider ind til Silkeborg eller til Ry, og så kan du evt. tage toget den anden vej, da toget også kører både til Silkeborg, Ry eller Århus. Så hvis du ønsker en dag i Århus, uden at skulle tage bilen, er det perfekt at tage toget, det stopper lige midt i Bruuns Galleri (stor shopping center) lige ved gågaden og tæt på Aros og Den Gamle By.

Her på campingpladsen har vi gratis opvarmet pool, -  igen med den helt fantastiske udsigt ud over søen og ikke mindst vores gratis Wi-Fi som dækker hele pladsen.

De fleste er ikke så vilde med opvasken, - men her er der næsten rift om at tage opvasken, for vores store køkken er beliggende, så du igen får den fantastiske udsigt
ud over søen mens du vasker op, så du glemmer næsten helt, at du vasker op.  Lige udenfor har vi så vores store overdækket terrasse med den store fællesgrill samt en masse bord / bønkesæt – det hele er til fri afbenyttelse til alle vores gæster. Her kan du grille og evt. nyde andres selskab, og ikke mindst den fantastiske udsigt vi også har herfra.

For de unge aktive gæster har vi det store grønne område, hvor vi har fodboldbane, 2 store hoppepuder, trampoliner, beachvolley, mooncars, petanquebane, svævebane, bålplads og ikke mindst en udsigtsbænk hvor du kan nyde udsigten. Ved siden af har vi
en legeplads for de små med rutsjebane, gynger, klatrestativ, vippedyr m.m. – Campingpladsen ligger lige op ad en lille hyggelig skov, hvor du kan udfolde dig som Tazan & Jane, eller bare gå en dejlig tur i skoven.

Eller hvis du er til noget helt andet og evt. kan lide motorløb, kan du også nemt komme til Jylland ringen herfra og se nogen af de mange løb.

Familietræf, biltræf, og campingvogntræf er også noget vi gør meget i, da vi har gode muligheder for at lægge i campingvogn ved siden af hytterne og mobilhomene. Ring evt. og hør nærmere.

Silkeborg er en by med masser at byde på – så kig du bare forbi :)

Vi tilbyder

Opvarmet Pool

Åbner medio maj dog senest til Kr. Himmelfart og lukker den 31. august.

Sejlemuligheder

Kano – rutebåde
Solcellebåd - medbring egen båd

Stier / ruter

Gå, løbe eller cykeltur
(spørg efter kort)

Helikopter

Rundflyvning
Hør mere i informationen

Mad

Lille butik, udlevering af pizza og
dejlige spisesteder i området.

Gratis Wifi

750 ned
750 up