logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


Terrassen Camping
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tlf.: +45 86 84 13 01
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR-nr.: 29312451
 
Cookie politik
Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet.

En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.

En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på www.terrassen.dk
Terrassen Camping bruger cookies på www.terrassen.dk til at gøre brugeroplevelsen bedre samt undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger følgende typer cookies på www.terrassen.dk:
  • Google Adwords
  • Microsoft Bing
  • Google Analytics
Google Adwords og Microsoft Bing – Søgemaskineannoncering
Cookies fra Google Adwords og Microsoft Bing giver mulighed for at følge effekten af annoncerne der vises på Google, Bing, Yahoo m.v.  i forbindelse med søgninger. Disse annoncer skal helst være så relevante som muligt og vha. cookies kan man se om brugeren har fundet frem til den ønskede side, produkt eller information.
De vil også hjælpe til med at tilpasse søgninger over tid så brugeren får mere effektive søgninger.
Cookies herfra kan anvendes i remarketing kampagner på Google Display Netværket. Adwords cookies lagres i 30 dage.

Google Analytics – Brugermålinger
Google Analytics indsamler data om trafikken på www.terrassen.dk (1st party cookies), såsom hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet. Webredaktionen bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på www.terrassen.dk.

Deling eller visning af indhold fra sociale medier
På vores website er der indlejret indhold fra sociale medier som f.eks. YouTube og Tripadvisor. Disse websites kan efterlade cookies, som vi ikke kontrollerer, såkaldte tredjepartscookies. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester kan efterlade cookies i din browser. Følg linksene for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies:  
Hvordan fjerner jeg cookies?
Når du besøger www.terrassen.dk accepterer du cookies, men du kan altid fjerne dem igen ved at gå ind på denne side: http://www.fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies. Alternativt kan du fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.
 
Hvorfor informerer vi om cookies?
Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.
Link til bekendtgørelse
Link til vejledning

Persondata politik
Når du besøger vores website registrerer vi (Terrassen Camping) alene persondata i det omfang, du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at du har deltaget i en konkurrence eller i en undersøgelse, eller hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Personhenførbare oplysninger sælges eller videregives aldrig til tredjepart, medmindre du forudgående har meddelt os dit samtykke hertil.

Vi registrerer persondata med det formål at kunne yde vores kunder og andre, der er interesseret i vores virksomhed, den bedst mulige service.

Vi registrerer følgende oplysninger
Kontaktoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Årsagen til at vi registrerer disse oplysninger er, at vi gerne vil kunne sende nyhedsinformationer til alle, som udtrykker interesse herfor.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de registrerede persondata i ukrypteret form i databaser, der er beskyttet mod uautoriseret adgang, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at de oplysninger vi har registreret om dig håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi opbevarer de registrerede persondata lige så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for vores besøgende på www.terrassen.dk. Hvis du selv har anmodet om at modtage nyheder og information fra Terrassen Camping på e-mail og SMS, opbevarer vi dine data, indtil du selv beder om at blive slettet fra vores database.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores persondatapolitik kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af persondata. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, vi har registreret, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan i henhold til persondataloven til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Tredjepartsindhold, websites, tjenester mv.
Websitet kan vise eller indeholde eller tilgængeliggøre indhold fra flere kilder, herunder andre brugere og tredjeparter. Vi påtager os intet ansvar og hæfter ikke for sådant indhold fra andre brugere og/ eller tredjeparter.
På Websitet kan der være links til andre websites og tjenester, som vi ikke kontrollerer. Vi er ikke ansvarlige for sådanne websites eller tjenester eller dine eventuelle interaktioner med tredjeparter gennem sådanne websites eller tjenester. Din brug deraf sker efter eget valg og kan være underlagt særskilte vilkår og betingelser.
 
Forbehold
Alle ophavsrettigheder, domænenavne, varemærker, patenter og andre intellektuelle rettigheder, der bruges eller vises på Websitet ejes af os og vores licensgivere.
 
Yderligere spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har yderligere spørgsmål til cookies eller persondata på www.terrassen.dk.
 

tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk


Sæson

3/4-2020 - 20/9-2020


facebookyoutube


 

 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.