Silkeborg ligger i den skønneste natur, med masser af søer, skove, og bakker.

Der er jo masser at foretage sig omkring Silkeborg, både til afslapning og aktiv ferie

Outdoor aktiviteter:

Golf – Her finder du nogen af de smukkeste golfbaner i Danmark.

Vandre – Masser af vandremuligheder på stier, veje og i skove.

Cykel – En cykeltur omkring Silkeborg er ikke kedelig, det er ikke lige ud af landevejen, men der er masser af bakker, marker, skove, små landsbyer, og ikke mindst cykelturen langs vandet, hvor du kan prøve at cykle fra en kano eller kajak.

MTB – Området heromkring er blevet et at de førende områder til Mountainbike kørsel, der er også mulighed for at komme på guidede ture i den mest fantastiske natur med masser af skov og bakker.

Kano / Kajak – Du kan leje eller selv medbringe kano eller kajak. Silkeborgsøerne er et fantastisk område at sejle i, man kan jo sejle ind midt i Silkeborg by.

Sejle – Der er mulighed for at sejle med rutebådene til bla. Himmelbjerget, men det er også muligt at leje solfanger-både og andre typer både.

Lystfiskeri – Det er muligt at fiske i Silkeborgsøerne, (det kræver fisketegn og fiskekort), og så er der flere muligheder for at fiske i Put and Take søerne.

Ridning – Der er flere muligheder for at komme ud og ride i den dejlige natur.

Løb – Hvor finder du en skønnere løberute end i Silkeborg?

Svømning – Svøm i poolen på campingpladsen eller i svømmehallen, eller måske er du til badelandet – der er muligheder nok.

Geocaching – Hent app´en ”geocaching” Så har du mulighed for at søge efter specifikke skatte eller bare finde dem, som er tættest på. Det er meget nemt, og du bliver hurtigt guidet igennem, så du på meget få minutter kan blive klar til at gå på skattejagt.

Naturvejledning – Er du interesseret i nyttig information, vejledning, sjove fortællinger, natur og historie, er det muligt at komme på en guidet tur med en naturvejleder.

Klatre – En mulighed kunne være, at klatre op Danmarks højeste klatremast som er 35 meter høj. Der vil du opleve den fedeste udsigt.

Skiløb – Skal du holde dit skiløb ved lige ? eller bare prøve, for at se om det er noget for dig.

Helikopter rundflyvning – Prøv den vildeste helikopter rundtur, hen over Himmelbjerget, og ind over Silkeborg, og hvad med at se den nye motorvej fra oven.

Læs mere her

Vi tilbyder

Opvarmet Pool

Åbner medio maj dog senest til Kr. Himmelfart og lukker den 31. august.

Sejlemuligheder

Kano – rutebåde
Solcellebåd - medbring egen båd

Stier / ruter

Gå, løbe eller cykeltur
(spørg efter kort)

Helikopter

Rundflyvning
Hør mere i informationen

Mad

Lille butik, udlevering af pizza og
dejlige spisesteder i området.

Gratis Wifi

750 ned
750 up