http://www.visitskanderborg.dk/golf-gudenaa
Spil golf ved Gudenåen – Golf Gudenå
Vælg mellem syv charmerende og udfordrende golfbaner midt i Jylland
Syv golfbaner med udfordringer til alle ligger langs Gudenåen midt i Jyllands frodige natur.
Her kan nybegyndere føle sig tryg, og den erfarne spiller folde sig fuldt ud.
Silkeborg Ry Golf klub (Ry): www.srgolf.dk
Silkeborg Ry Golf klub (Silkeborg): www.srgolf.dk
Himmelbjerg Golf Club: www.himmelbjerggolf.dk
Tange Golf Klub: www.tangegolf.dk
Skanderborg Golf Klub: www.skanderborg-golfklub.dk
Hammel Golf klub: www.hammelgolfklub.dk
Søhøjlandets Golf Resort: www.sohojlandet.dk
Fine søer at spille udenom, over eller i J
De syv golfbaner langs Gudenåen ligger tæt med typisk 10-20 kilometers afstand.
Uanset valg af bane får du en unik naturoplevelse. Gudenåen – Danmarks længste vandløb – strømmer igennem området og udvider sig undervejs til dybe, klare søer, som omkranses af bløde bakker, dybe dale og udstrakte skove.
Midt i alle herlighederne ligger de syv golfbaner med vidt forskellige sværhedsgrader. Nogle ligger i skov, mange tæt på vand, nogle har stejle skråninger og dybe slugter, andre er mindre kuperede. Men næsten alle har fine bunkers og søer, som man kan spille udenom, over eller i.
Rimelige priser og afslappet atmosfære.
Banerne har flere fællestræk: Mindst 18 huller, super god vedligeholdelse, fantastiske udsigter over vand- og landskaber, venlig assistance til dem, der har brug for hjælp og en afslappet atmosfære. Når man oveni lægger særdeles rimelige greenfee-priser, og at banerne tager udstrakte hensyn til forskellige niveauer, er der vel ingen grund til at tøve ?
 
Golfweekend med gutterne ?

Drømmer du om en lang golfweekend med gutterne, så kan I sagtens nå at spille mindst tre af banerne og ind i mellem nyde den lokale bryg, spise dansk mad, som jeres mor aldrig lavede den, og sove i campingvogn, telt, eller hytte på Terrassen Camping med den flotteste udsigt over søen.
Hvis I er en familie, som vil opleve lidt mere golf, kan programmet snildt udvides med shopping i byens velassorterede butikker.

Himmelbjerget, solbåd og hjuldamper.
Hvis hele familien er rejst med på golfferie, er der masser at opleve for dem, der har lyst til en dag uden golf.
Oplev smukke og fascinerende rovfugle i det utraditinelle, underholdende og lærerige rovfugleshow eller se en odder blive fodret ? ” AQUA Akvarium og Dyrepark ” byder på en masse spændende oplevelser for hele familien. Der er også mulighed for at tage familien med ud og sejle i en soldreven båd eller med hjuldamperen ” Hjejlen ” – eller tag en skøn dukkert i én af de mange søer.
Mulighederne er mange – under alle omstændigheder bør Himmelbjerget
” bestiges ” og den mageløse udsigt over sø og land nydes.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 
 
Her er ekstra tekst hvis der mangler: se næste sider
 
http://www.silkeborg.com/silkeborg/golfbaner
 
 
Silkeborg Ry Golfklub

Spil golf på én af Danmarks største og smukkeste golf anlæg. På banerne i både Silkeborg og Ry får du en golfoplevelse i særklasse. Alle vores 54 huller er placeret i naturlige smukke omgivelser med grønne bakketoppe omgivet af fyrreskov samt en rislende lyd fra Gudenåen. Dette skaber en unik oplevelse af ro som gør din golf oplevelse til noget særligt.

Vores kompetente golftrænere står også klar til at hjælpe dig med din teknik og alle er rustet til både at kunne hjælpe nybegyndere og spillere der konkurrerer på internationalt niveau. Uanset dit niveau giver Silkeborg-Ry Golfklub dig mulighed for at forelske dig i golf og dyrke din passion til fulde.

To placeringer nær Silkeborg åben for Greenfeed spillere og Pay & Play Du kan vælge mellem de to baneanlæg i hhv. Silkeborg og Ry. Golfanlægget i Silkeborg er blandt Danmarks bedste baner og Ry banen er godt på vej til det, begge baner er åbne for Greenfee-spillere. I Silkeborg kan du spille 27 huller og i Ry finder du 18 huller inkl. en 9-hullers Pay & Play bane som er i højeste kvalitet.
 
Læs mere på Silkeborg Ry Golfclub’s hjemmeside her:
http://srgolf.dk/da/
 
Himmelbjerg Golf Club:
Himmelbjerg Golf Club er et moderne golfanlæg bestående af Himmelbjergbanen, en 18 huls mesterskabsbane (par 71) samt Bakbjergbanen, en 9-huls Pay & Play (32 par), der er åben for alle golfinteresseret.
Begge baner byder på udfordringer og oplevelser, både for den mindre øvede og den erfarne golfspiller
Efter en runde vil vi anbefale et besøg i klubbens klubhus og den irsk inspirerende Mulligan´s Pub, der frister med et varieret menukort til rimelige priser og evt. en fadøl.
Få yderligere informationer på www.himmelbjerggolf.dk
 
 
Tollundgaard Golf Park:
Tollundgaard Golf Park er beliggende mellem Ikast og Silkeborg i området omkring Bølling Sø. 

Golfbanen er en charmerende 9 hullers golfbane med en længde på ca. 2700 m., der er åben for både medlemmer og Pay and Play gæster. Anlægget har desuden drivingrange og putting green.

Stedet er tilknyttet Tollundgaard Golfklub.

Læs mere på www.tollundgaard-golf-park.dk
 

Vi tilbyder

Opvarmet Pool

Åbner medio maj dog senest til Kr. Himmelfart og lukker den 31. august.

Sejlemuligheder

Kano – rutebåde
Solcellebåd - medbring egen båd

Stier / ruter

Gå, løbe eller cykeltur
(spørg efter kort)

Helikopter

Rundflyvning
Hør mere i informationen

Mad

Lille butik, udlevering af pizza og
dejlige spisesteder i området.

Gratis Wifi

750 ned
750 up