Beliggenhed – beliggenhed – beliggenhed

Mange folk siger, at beliggenhed betyder alt! ”Terrassen” ligger midt i Søhøjlandet, men alligevel nem at komme til. Vi har kun 10 km til motorvej E45 og 3 km til hovedvej 15. En tur igennem Laven og ned ad Slangebakken, som ender ved søen – ja, så får man virkelig fornemmelsen af Østrig…  Laven er Danmarks eneste bjergby. Ved søen er der mulighed for at gå en lang, flot tur omkring Bomholtvig til den anden side af søen. Derfra kan man se den flotte landsby Laven, og hvordan camping-pladsen falder ind i terrænet.
De nederste terrasser udspringer fra en frugtplantage, hvor man tidligere camperede i forbindelse med
jordbærplukning og anden frugthøst, og det bærer pladsen stadig præg af. Der er mange frugttræer på pladsen, som blomstrer hen over sommeren – lige fra kirsebær i juni, til blommer og mirabeller i august samt æbler og pærer i september.
Som vores gæst, er man altid meget velkommen til at plukke frugterne.

Terrassen Camping er en 4-stjernet plads, der råder over 250 enheder. De fleste af disse ligger forskudt
for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Vi har en lækker opvarmet, gratis, swimmingpool og fuldt moderne faciliteter også med udsigt over Silkeborgsøerne.. Vi har et rigt udvalg af hytter til leje, lige fra ti stk. 25m2 luksus-hytter med alt i komfort, syv stk. 20m2 standard-hytter og tre stk. 15m2 standard-hytter, nogle af hytterne har også udsigt over Silkeborgsøerne og for de virkelig inkarnerede campingfans har vi campingvogne, der kan lejes.

Der er trådløstnetværk som dækker hele pladsen, og alle pladser har strøm med 13A kapacitet.
 

Vi tilbyder

Opvarmet Pool

Åbner medio maj dog senest til Kr. Himmelfart og lukker den 31. august.

Sejlemuligheder

Kano – rutebåde
Solcellebåd - medbring egen båd

Stier / ruter

Gå, løbe eller cykeltur
(spørg efter kort)

Helikopter

Rundflyvning
Hør mere i informationen

Mad

Lille butik, udlevering af pizza og
dejlige spisesteder i området.

Gratis Wifi

750 ned
750 up