Danish (DK)
Danish (DK)

logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


Velkommen

Man kommer helt automatisk på toppen, når man er på Terrassen Camping (tidligere TopCamp Terrassen). Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads, i et af Danmarks smukkeste områder ved Silkeborgsøerne. Fra pladsen er der en fantastisk udsigt ud over Silkeborgsøerne, Himmelbjerget og det omgivende landskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Mike & Vivi

vaertsparret terrassen camping

Pladsoversigt

Terrassen Camping har et rigt udvalg af pladstyper til din campingvogn – ligeledes er der et bred sortiment af hytter:

  • 3 Standardhytter 15 m2 uden toilet / bad
  • 3 Standardhytter 20 m2 uden toilet / bad
  • 10 Komfort hytter 25 m2 med toilet / bad
  • 3 Slangebakke hytter 36 m2 med toilet / bad
  • 3 Udlejnings-campingvogne med fortelt & toilet
  • 1 Mobilhome 29 m2 med toilet / bad
  • 1 Mobilhome 35 m2 med toilet / bad
  • 3 Mobilhomes med spa. 38 m2 - 2 x toilet / bad
  • 3 Glamping telte 19 m2 uden toilet / bad

Se pladsoversigt...

pladskort2021

Præsentationsvideo

El-ladestandere

Har du en el eller en plug-in hybrid bil, der kan trække en Campingvogn? På pladsen har vi 2 el-ladestandere fra Clever. Dem er I som gæster altid velkommen til at benytte. 

ladestander

Faciliteter

I gamle dage var camping lig med primitiv ferie. Sådan er det ikke længere – nu er fokus komfort og et højt aktivitetsniveau. Terrassen Camping er med på bølgen, og er proppet med komfort- og aktivitetsfaciliteter. Foruden alle basisfaciliteterne tilbyder Terrassen Camping også en opvarmet udendørs swimmingpool ( Når den er åben.), legeområder, indendørs aktivitetsrum og meget mere.

Der er også gratis trådløs netværk som dækker hele pladsen.

Faciliteter

Om pladsen

Terrassen Camping er en 4-stjernet plads, der råder over 250 enheder. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret.

De nederste terrasser udspringer fra en frugtplantage, hvor man tidligere camperede i forbindelse med jordbærplukning og anden frugthøst, og det bærer pladsen stadig præg af.

velkommen

Profilbrochure

Download vores profilbrochure, så du altid kan vise den til familie og venner. Vi vil selvfølgelig opfordre alle til at benytte vores hjemmeside, da oplysninger og priser altid er opdateret der.

Se profilbrochure

Profilbrochure2019

 

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk
Cookies og persondata


ikon gavekort terrassenGiv et gavekort

Se mere her

facebook youtube


Sæson

23/3-2024 - 15/9-2024


 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.

Camping ved Ry

Camping 5 km fra Ry giver dig mulighed for at opleve en hyggelig by med musik, mad og god stemning. I Ry finder du mange små specialbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Ry byder på spændende arrangementer og begivenheder gennem hele sæsonen. Byen ligger smukt mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø langs Gudenåen – og kun en smuttur med toget fra Terrassen Camping.

Tilmeld nyhedsbrev og vind 2.000,-