Danish (DK)
Danish (DK)

logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


Tivoli Friheden

Masser af sjove og underholdende forlystelser. Tivoli Friheden er placeret i smukke Marselisborg Skov med gåafstand fra centrum. Tivoli Friheden har åbent året rundt og byder på en masse forskellige rutsjebaner, forlystelser, boder og legepladser. Friheden er for alle – uanset alder og lyst!

Læs mere.

Tivoli Friheden

Restauranter og caféer

Fantastiske kulinariske oplevelser venter i Aarhus. Der er hyggelige caféer, smagfulde restauranter og ikke mindst gastronomi i verdensklasse – i Aarhus finder du hele fire restauranter med Michelin-stjerner. Du kan med andre ord forkæle gane og sjæl med madoplevelser i alle udstrækninger.

Læs mere.

restauranter aarhus

Shopping

Når det kommer til shopping, så har Aarhus det hele. Stemningsfyldte gader og hyggelige stræder mikse med et væld af lækre butikker og store stormagasiner, som Salling og Magasin. I Aarhus er der en ganske særlig atmosfære – og alt er inden for gåafstand.

Læs mere.

Shopping aarhus

Musik

I Aarhus finder du altid et musikalsk arrangement – fra de små og intime til de største og larmende. Aarhus har musik året rundt og oplevelserne er mange.

Læs mere.

Musikhuset Aarhus

Begivenheder i Aarhus

Som Danmarks anden største by har Aarhus en kæmpe variation af arrangementer, så alle kan underholdes. Kalender er fyldt med arrangementer året rundt – og der er helt sikkert også noget for dig!

Se begivenheder i Aarhus.

Musik aarhus

 

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk
Cookies og persondata


ikon gavekort terrassenGiv et gavekort

Se mere her

facebook youtube


Sæson

23/3-2024 - 15/9-2024


 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.

Camping ved Ry

Camping 5 km fra Ry giver dig mulighed for at opleve en hyggelig by med musik, mad og god stemning. I Ry finder du mange små specialbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Ry byder på spændende arrangementer og begivenheder gennem hele sæsonen. Byen ligger smukt mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø langs Gudenåen – og kun en smuttur med toget fra Terrassen Camping.

Tilmeld nyhedsbrev og vind 2.000,-