Danish (DK)
Danish (DK)

logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


Restauranter og caféer

Silkeborg har et stort udvalg af smagfulde restauranter og hyggelige caféer. Der er alt fra den nemme løsning til lækre kulinariske og gastronomiske oplevelser. Lokale råvarer, traditionelle danske retter samt gourmetrestauranter byder sig til, og med direkte tog til Silkeborg fra campingpladsen er der også plads til et glas vin eller to.

Læs mere.

restauranter silkeborg

Shopping

Ta’ på shopping i Silkeborgs hyggelige gader – her finder du de store og de små unikke butikker. Byen har flere kunsthåndværkere og specialbutikker, og det hele bindes sammen af hyggelige gågader omringet af den smukkeste natur.

Læs mere.

Shopping Silkeborg

Musik

Musikalske oplevelser i Silkeborg er hverdagskost. Fra intime koncerter til større festivaler, som Hede Rytmer og Silkeborg Classic fylder året med dejligt musik. Brug campingpladsen som base, og ta’ toget til Silkeborg.

musik

Museum Jorn

Oplev den fantastiske samling af Asger Jorn kunstværker på Museum Jorn i Silkeborg. Samlingen rummer de værker, som Asger Jorn skabte fra begyndelsen af 1950’erne til 1973. Asger Jorn havde mange kreative talenter - og udstillingen på Museum Jorn byder på alt fra farverige, dystre, abstrakte og flotte malerier samt keramik, tryk og meget andet.

Læs mere.

MuseumJorn 2

Silkeborg Unlimited

Silkeborg er Danmarks Outdoor Hovedstad - kom og vær aktiv i den skønneste natur, med masser af søer, skove og bakker.

Outdoor aktiviteter: Ridning, Golf, Vandring, Løb, Cykling, MTB, Kano & Kajak, Sejlads, Lystfiskeri. Svømning, Geocaching, Naturvejledning, Klatring og Helikopter rundflyvninger.

Læs mere om Silkeborg Unlimited

Silkeborgunlimited

Silkeborgsøerne

Når du besøger Søhøjlandet må du ikke gå glip af en sejltur på Silkeborgsøerne. Hjejleselskabet tilbyder mange forskellige typer sejladser. Alt fra heldagsudflugter til kortere non stop rundtur og hyggelig aftensejlads. Det er også muligt at leje kanoer og kajakker, så du selv kan tage en sejltur og udforske søerne.

Få mere information i receptionen.

Silkeborgsoeerne

Hjejlen - Silkeborg

Hjejleselskabet har ni både i alt som sejler henholdsvis fra Silkeborg – og Ry havn. Heriblandt er verdens ældste originale kulfyrede hjuldamper, S/S Hjejlen, som fyldte 150 år i 2011. Alle bådene har hver deres historie og specielle atmosfære og danner hvert år ramme for både de daglige rute – og non stop sejladser samt selskabssejladserne hvor private og virksomheder lejer bådene til arrangementer ombord – som flydende festlokaler.

Læs mere.

hjejlenSilkeborg

Silkeborg begivenheder

Der er masser af arrangementer og begivenheder i Silkeborg – fordelt over hele året. Uanset hvornår du besøger byen vil der være smagfulde, aktive, musikalske og seværdige oplevelser i vente.

Se begivenheder for Silkeborg.

Silkeborg begivenheder

Klatrepark

Silkeborg er kendt for sin fantastiske natur og nu kan du også nyde en aktiv dag i det skønne område i ”Klatreparken”. Glæd dig til timevis af sjov, vild og udfordrende aktiviteter i parken, der er beliggende få kilometer fra pladsen. Tag familien eller vennerne med på eventyr og nyd en dag fuld af action og oplevelser.

Læs mere.

familie klatrepark

Silkeborg rejseguide på momondo

Terrassen Camping nær Silkeborg er i Momondos guide over top attraktion i og nær Silkeborg. På Momondos hjemmeside kan man læse mere om attraktioner i området. Momondos guide giver også information om de bedste restauranter, butikker og seværdigheder i Silkeborg, så man kan få mest muligt ud af sin ferie.

Læs mere.

Momondo travel guide

Badeanstalten

Kom og oplev total velvære og en afslappende stund på den gamle Badeanstalt fra 1920. Bliv ført tilbage i tiden, mens du nyder en tur i dampbad og sauna, nedkøling i koldtvandskaret, skrub med sæbespåner og træuld, brusebad, karbad, urtebad, saltbad, skumbad med børnene, mudderindpakning og massage. Denne historiske tidslomme er et besøg værd.

Læs mere.

Badeanstalten silkeborg

 

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk
Cookies og persondata


ikon gavekort terrassenGiv et gavekort

Se mere her

facebook youtube


Sæson

23/3-2024 - 15/9-2024


 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.

Camping ved Ry

Camping 5 km fra Ry giver dig mulighed for at opleve en hyggelig by med musik, mad og god stemning. I Ry finder du mange små specialbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Ry byder på spændende arrangementer og begivenheder gennem hele sæsonen. Byen ligger smukt mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø langs Gudenåen – og kun en smuttur med toget fra Terrassen Camping.

Tilmeld nyhedsbrev og vind 2.000,-