Danish (DK)
Danish (DK)

logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


MTB ruter, skovstier eller rolige landeveje

Med områdets bakker og dale kan du altid komme på en spændende cykeltur - om man er til landevej, stier eller mountainbike igennem skovene, så har vi det hele lige i nærheden. Det er også muligt at tage cyklen med på bådene og i toget, så man kan cykle tilbage til pladsen fra Himmelbjerget, Silkeborg eller et andet sted.

Vi har forskellige rutekort i receptionen.

Mangler du en cykel? Så kan du leje en E-bike igennem E-Bike Silkeborg.

cyklingikon cykle

LEGOLAND®

LEGOLAND® er vel nok Danmarks mest populære forlystelsespark – og uden tvivl et verdenskendt brand, som underholder og tryllebindende børn og barnlige sjæle. Oplev LEGOLAND® parken i Billund – det er hele køreturen værd.

Blot 1 times kørsel fra pladsen - læs mere her.

legolandikon forlystelser

Kuperet terræn, marker og skov

Laven er Danmarks eneste bjergby, så det siger næsten sig selv at det er et fantastisk område at vandre i. Ved søen er der mulighed for at gå en lang, flot tur omkring Bomholtvig til den anden side af søen. Derfra kan man se den flotte landsby Laven, og hvordan campingpladsen falder ind i terrænet. Området er perfekt til gå-/vandretur – det er nærmest afstressende.
Vi har forskellige rutekort i receptionen.

Kort og brochure til download fra VisitSilkeborg.dk

vandringikon vandre

Himmelbjerget

Ta’ på udflugt til Himmelbjerget og oplev den mageløse udsigt over sø og land. Himmelbjerget er 147 meter høj og selvom det ikke er Mount Everest kræver det lidt at bestige. Ta’ picnic kurven med og nyd en hyggelig dag i et af Danmarks smukkeste områder.

Læs mere her

Himmelbjergetikon sevaerdigheder

Kano, kajak eller jolle

Ta’ en dag på vandet med eget udstyr eller lej en kano på Terrassen Camping. Alternativt kan man også leje kanoer i Ry eller Silkeborg. Det er er en fantastisk oplevelse at sejle rundt og udforske søerne – samtidigt med du får et helt unikt view af området fra vandet.

Få mere information i receptionen.

sejleikon sejle

Hjejlen

Oplev en historisk tur på Silkeborgsøerne med Hjejlen. Hjejlen er en hjuldamper fra 1861, og dermed et af de ældste dampskib i drift.

Læs mere her.

Hjejlenikon sevaerdigheder

Randers Regnskov

Randers Regnskov er en tropisk zoologisk, hvor du kan opleve dyrene på tætteste hold. Ta’ til turen til Afrika, Sydamerika, Asien – eller måske i Slangetemplet. Dagen er fyldt med lærerig oplevelser og spændende dyr.

Blot 45 min. kørsel fra pladsen - læs mere her.

randersregnskovikon forlystelser

Djurs Sommerland

Norden største sommerland. De fedeste rutsjebaner og over 60 forskellige forlystelser for hele familien – en dag i Djurs Sommerland er en dag med underholdning, familiehygge og meget mere…

Blot 1 times kørsel fra pladsen - læs mere her.

dinosaurland sommerlandikon forlystelser

Et golfmekka

Med utallige golfbane og flere gange vært for ”Made In Denmark”-turnering er området ved Silkeborg et golfmekka. Ta’ på golf- og campingferie – ta’ til Terrassen Camping.

Silkeborg Ry Golf klub: www.srgolf.dk
Himmelbjerg Golf Club: www.himmelbjerggolf.dk
Tange Golf Klub: www.tangegolf.dk
Skanderborg Golf Klub: www.skanderborg-golfklub.dk
Hammel Golf klub: www.hammelgolfklub.dk
Søhøjlandets Golf Resort: www.sohojlandet.dk

golfikon golf

Lystfiskerens paradis

Med et utal af søer og gode gemmesteder finder du nærmest ikke et mere spændende sted at fiske – området ved Terrassen Camping er fiskeri i verdensklasse!

fiskeriikon fiske

AQUA Akvarium og Dyrepark

Oplev dyre under overfladen. Ta’ til AQUA Akvarium og Dyrepark, som er et ferskvandsakvarium og zoologisk center i Silkeborg. Akvariet og dyreparken tager dig med rundt i de danske ferskvandssøer og vandløb – AQUA Akvarium og Dyrepark er en lærerig oplevelse for alle størrelser.

Blot 20 min. kørsel fra pladsen - læs mere her.

aqua akvarium og dyreparkikon sevaerdigheder

 

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk
Cookies og persondata


ikon gavekort terrassenGiv et gavekort

Se mere her

facebook youtube


Sæson

23/3-2024 - 15/9-2024


 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.

Camping ved Ry

Camping 5 km fra Ry giver dig mulighed for at opleve en hyggelig by med musik, mad og god stemning. I Ry finder du mange små specialbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Ry byder på spændende arrangementer og begivenheder gennem hele sæsonen. Byen ligger smukt mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø langs Gudenåen – og kun en smuttur med toget fra Terrassen Camping.

Tilmeld nyhedsbrev og vind 2.000,-