Danish (DK)
Danish (DK)

logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


Swimmingpool – gratis og opvarmet

Nyd dagen ved den lækre opvarmede swimmingpool. Poolen er gratis for campingpladsens gæster, og har moderne faciliteter samt en unik udsigt over Silkeborgsøerne. Åbner medio maj og lukker 1. september 2024.

Læs mere om vores pool

Swimmingpool

Legeområder – for store og små

Slip børnene løs på de store legeområder med bl.a. hoppepuder, svævebane og trampoliner. Terrassen Camping er en plads med masser af luft og frirum. Der er også en dejlig legeplads til de mindste med rutsjebane, gynger, klatrestativ, vippedyr osv.

Legeomraade

Minigolf – Putting Golfbane

Et besøg på Terrassen er ikke perfekt, før du har prøvet vores Putting Golfbane. De 12 baner er bygget op som 12 små golfhuller komplet med bunkers, klippe og vand. Det er en meget udfordrende bane, og hvem ved – måske er du den nye Tiger Woods.

Minigolf

Boldspil – i alle former

Udfordrer dine nærmeste under åben himmel – der er rig mulighed for boldspil i alle former. På pladsen finder du et stort grønt område med petanquebane og boldbane til fodbold, rundbold, håndbold og meget mere. I kan også dyste på det udendørs bordtennisbord eller samle to hold til en omgang beachvolley.

Boldspil

Aktivitetsrum - indendørs

På pladsen finder du også et indendørs aktivitetsrum med pool og air-hockey. Dyst mod kammeraterne eller spil om hvem der skal tage opvasken. I forlængelse af aktivitetsrummet finder du også en tv-stue, hvor du kan slappe af mellem kampene.

aktivitets

Præsentationsvideo

Få et kort indblik i pladsen og hør nærmere om de mange forskellige aktiviteter og oplevelser, som pladsen og området tilbyder.

Se video – klik her!
Se video fra 2019 - klik her!
Se video fra 2017 - klik her!

terrassen praesentationsvideo

Planlagte aktiviteter

I løbet af sæsonen foregår der utallige arrangementer for børnene bl.a. cirkus, trylleshow, ballonworkshop og meget mere. Nogle af disse vil være planlagt lang tid i forvejen, mens andre opstår med kort varsel.

Hold derfor øje med vores aktivitetskalender!

Planlagte aktiviteter

 

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk
Cookies og persondata


ikon gavekort terrassenGiv et gavekort

Se mere her

facebook youtube


Sæson

23/3-2024 - 15/9-2024


 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.

Camping ved Ry

Camping 5 km fra Ry giver dig mulighed for at opleve en hyggelig by med musik, mad og god stemning. I Ry finder du mange små specialbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Ry byder på spændende arrangementer og begivenheder gennem hele sæsonen. Byen ligger smukt mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø langs Gudenåen – og kun en smuttur med toget fra Terrassen Camping.

Tilmeld nyhedsbrev og vind 2.000,-