Danish (DK)
Danish (DK)
Danish (DK)

logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


Nyd dagen ved den lækre, opvarmet, udendørs swimmingpool. Poolen har moderne faciliteter og en unik udsigt over Silkeborgsøerne.

En unik placering

Det er ikke tilfældigt, at poolen er placeret, som den er. Med udsigt over Silkeborgsøerne og centralt beliggende på campingpladsen er der tænkt over, at den er placeret så smukt og hensigtsmæssigt som muligt.

Børnebassin til de helt små

I vores udendørs pool-område kan selv de helt små være med. Vi har ved siden af den store pool et lille børnevenligt område, hvor de små kan lege og plaske i et sikkert bademiljø.

pool med fantastisk udsigt

 

Aktiviteter ved poolen

Over sommeren har vi løbende aktiviteter ved poolen. Dem kan du se i vores aktivitetsprogram. En af de mere populære aktiviteter er vandfitness med Alexander. Det har TV2 Østjylland lavet et lille indslag om, som du kan se her.

Åbningstider i poolen

Poolen åbner normalt medio maj dog senest til Kr. Himmelfartsferien og lukker 1 september 2024. Som udgangspunkt er poolen kun åben i weekenderne i lavsæsonen, samt helligdagene og hele højsæsonen.

Priser

Poolen er altid gratis for gæster på campingpladsen.

pool omraadet

 

 

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk
Cookies og persondata


ikon gavekort terrassenGiv et gavekort

Se mere her

facebook youtube


Sæson

23/3-2024 - 15/9-2024


 

 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.

Camping ved Ry

Camping 5 km fra Ry giver dig mulighed for at opleve en hyggelig by med musik, mad og god stemning. I Ry finder du mange små specialbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Ry byder på spændende arrangementer og begivenheder gennem hele sæsonen. Byen ligger smukt mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø langs Gudenåen – og kun en smuttur med toget fra Terrassen Camping.