Danish (DK)
Danish (DK)

logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


I et mobilhome hos Terrassen Camping, får du den sydlandske stemning til Danmark. Uanset om I er hele familien, om I er til SPA eller har jeres bedste ven med, så har vi mobile homes der passer til jer. Har du ikke været på camping før, er et mobile home er et fantastisk alternativ.

Mobilhome 6 sovepladser.

Mobile home på 29 kvm. hvor der er sovepladser til 6 personer. (fordelt på 2 værelser og sovesofa i stue). Den indeholder minikøkken med service, bestik, kaffemaskine, kedel, frys / køleskab, gaskomfur, TV,(ingen ovn), havemøbler, samt dyner og puder. (Hund er ikke tilladt i denne mobile home) Der er toilet og brusekabine fordelt i to separate rum.
Der er ingen udsigt fra denne mobilhome.


Julsø-hus m. spa & udsigt 5 sovepladser 

Mobile home med spa på 38 kvm., inkl. pers., strøm, forbrug til spabad og slutrengøring. Der er 4 sovepladser fordelt på 2 værelser, og det er muligt at rede op til 1 person på sofa i stuen, samt 2 toiletter og 2 brusekabiner (egnet til 2 par.) Den indeholder minikøkken med service, bestik, kaffemaskine, kedel, frys og køleskab, gaskomfur, ovn, TV, opvaskemaskine, havemøbler, stor grill, spabad placeret på en dejlig stor terrassen med en fantastisk udsigt over søen og til Himmelbjerget. Der er dyner og puder – linned og håndklæder kan lejes (skal forudbestilles.) Hund er tilladt . Der er fri adgang til opvarmet udendørs pool (når den er åben) – gratis Wi-Fi – samt mange gratis aktiviterer..


Mobilhome 8 sovepladser

Mobile home på 34 kwm. hvor der er sovepladser til 8 personer. (fordelt på 3 værelser og sovesofa i stue). Den indeholder minikøkken med service, bestik, kaffemaskine, kedel, frys / køleskab, gaskomfur, ovn, TV, havemøbler, samt dyner og puder. (Hund er ikke tilladt i mobile home) Der er toilet og brusekabine fordelt i to separate rum. Der er ingen udsigt fra denne mobilhome.


 

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk
Cookies og persondata


ikon gavekort terrassenGiv et gavekort

Se mere her

facebook youtube


Sæson

23/3-2024 - 15/9-2024


 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.

Camping ved Ry

Camping 5 km fra Ry giver dig mulighed for at opleve en hyggelig by med musik, mad og god stemning. I Ry finder du mange små specialbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Ry byder på spændende arrangementer og begivenheder gennem hele sæsonen. Byen ligger smukt mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø langs Gudenåen – og kun en smuttur med toget fra Terrassen Camping.

Tilmeld nyhedsbrev og vind 2.000,-