Danish (DK)
Danish (DK)
Danish (DK)

logo mobil

Nyd den fantastiske udsigt fra TERRASSEN

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


Standard hytte – nyd udsigten fra din terrasse

Vores standardhytter på 15m2 er de mindste, vi har. De er nylig renoveret med bla. nyt køkken og der er blevet indlagt vand i hytten, dog u/ toilet og bad, men de ligger lige ved siden af faciliteterne.

Men hvad de ikke har i størrelse, har de i beliggenhed. Udsigten fra disse hytter er fantastisk, intet mindre. Det bliver ikke mere afslappende, end at læne sig tilbage på terrassen og beskue tilværelsen fra en af disse hytter. Opvarmet med elvarme. Overdækket terrasse med havemøbler. Køkkenhjørne med spisebord. Hunde er tilladt, dog max 1 stk. Der er dyner og puder i hytterne.
Se Standard hytte her!

April tilbud 3 dage betal for 2 │ FIND din pris og din ferie

Voksne Børn Inklusiv strøm WiFi
hytte standard

Komforthytte – god plads og masser af komfort

Komforthytte 25 m2 med bad og toilet. Sovepladser til 4 personer. Denne hytte er som et lille sommerhus med alt man har brug for: tv, minikøkken med spiseplads, stue og soveværelse med dyner og puder. Overdækket terrasse med havemøbler.
Se Komforthytte her!

April tilbud 3 dage betal for 2 │ FIND din pris og din ferie

Voksne Børn Inklusiv strøm WiFi Bad
hytte komfort
 

skib illu

arrow left

Silkeborg

2 timer med rutebåd
Læs om Silkeborg!

arrow right

Ry

35 min. med rutebåd


tog illu

arrow left

Silkeborg

11 min. med toget Læs om Silkeborg!

arrow right

Aarhus

38 min. med toget Læs om Aarhus!


danmark kort

Terrassen

Camping & Hytteferie
Himmelbjergvej 9A, Laven
8600 Silkeborg
Tel. +45 86 84 13 01
E-mail info@terrassen.dk
Cookies og persondata


ikon gavekort terrassenGiv et gavekort

Se mere her

facebook youtube


Sæson

23/3-2024 - 15/9-2024


 

Nyd udsigten fra Terrassen

Terrassen Camping er en 4-stjernet campingplads med 250 enheder plus hytter, mobilehomes og udlejningsvogne. De fleste af disse ligger forskudt for hinanden på terrasser, så den storslåede udsigt over Silkeborgsøerne kan nydes uhindret. Terrassen Camping er Danmarks næsthøjst beliggende campingplads med direkte udsyn til Himmelbjerget.

Camping ved Silkeborg

Terrassen Camping ligger midt i Søhøjlandet – og er din ideelle feriebase, når I skal nyde jeres campingferie ved Silkeborg. Lige nedenfor Terrassen Camping er der direkte togforbindelse til Silkeborg og på blot 11 min. er du i Silkeborg centrum. Udover togforbindelse finder du også rutebåde, som kan tage dig til Silkeborg, Ry eller Himmelbjerget.

Camping ved Aarhus

Få den fantastiske natur ved Silkeborgsøerne mikset med direkte togforbindelse til Aarhus centrum. Terrassen Camping har togforbindelsen lige nedenfor pladsen – og på blot 38 min. er du i Aarhus. Camping nær Aarhus behøver altså ikke at være midt inde i byen – på Terrassen Camping får du det hele. Fred, ro, storslået udsigt og lette transportmuligheder til Aarhus.

Camping ved Ry

Camping 5 km fra Ry giver dig mulighed for at opleve en hyggelig by med musik, mad og god stemning. I Ry finder du mange små specialbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Ry byder på spændende arrangementer og begivenheder gennem hele sæsonen. Byen ligger smukt mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø langs Gudenåen – og kun en smuttur med toget fra Terrassen Camping.

Tilmeld nyhedsbrev og vind 2.000,-